Правостоящи хора пътуват по линия Асеновград-Пловдив - не само днес, а

...
Правостоящи хора пътуват по линия Асеновград-Пловдив - не само днес, а
Коментари Харесай

Плащаш билет, за да се возиш прав: Така е всеки ден по линия Асеновград-Пловдив

Правостоящи хора пътуват по линия Асеновград-Пловдив - освен през днешния ден, а всеки ден.

За некомфортно пътешестване съобщава Джем Лангеров в обществената мрежа Facebook. Той написа, че всеки ден в рейса по линия Асеновград-Пловдив има правостоящи. Лангеров е споделил и фотоси, а на тях виждаме и каква е действителната обстановка - от началото до края на рейса има хора, които стоят прави. Да си плащаш и да те возят по този метод - в кой век живеем?

По закон не се позволяват правостоящи пасажери при осъществяване на транспорт по направления с еднопосочна дължина над 30 км, а дистанцията от Пловдив до Асеновград е към 20 км и все пак асеновградчани са на мнение, че протичащото се е цялостна подигравка.

Потребител на Facebook даже заприказва за митинги. " Трябва да протестираме пред кметството всяка вечер! ", безапелационен е Теди Спасов. 

" Пълно безсрамие, ясно е по какъв начин се избират превозвачите ", разяснява Елена.

" Всеки желае да пътува, само че въпреки всичко има правила ", написа Елица и добавя: Шофьорът би трябвало да съобщи, че към този момент няма места. Той носи отговорност за пасажерите. Въздухът не доближава при толкоз хора! ".

Междувременно Хриси Стойчева, гражданин на Асеновград, алармира за различен проблем с рейсовете. " За повторно ми се случва да се кача в рейс Пловдив- Асеновград, който по график би трябвало да тръгне в 16:50, а се оказва, че ще се потегля в 17:20 ", написа тя в обществената мрежа и пита за какво по този метод са разредени рейсовете.

" Защо би трябвало да се виси към половин час и повече в рейса?! Защо никой не споделя съмнение, че рейса е на автогарата в 16:40, а ни таксуват. Поне в случай че се каже, че ще висим половин час или повече и няма да се тръгне по график, човек може да си хване и влака в 17:08, макар дразнещето прехвърляне в Крумово, бонусът е, че даже и да се разбере, че ще тръгне по-късно и има време да се стигне до гарата - се отхвърля връщането на парите. Редно ли е? През зимата още веднъж ли по този метод ще се действа?!Влаковете не ги оправиха, само че и превоза с междуградските рейсове куца. Как да се приберем в точния момент у дома след работа или за работа.. За страдание по този начин като виждам множеството неща куцат! ", написа още Стойчева.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР